Saņemot atzinīgus vārdus par "Ghetto Pieturas" viesmīlību un gardajiem ēdieniem, aicinājam ēdienu blogeri Paulius uz nelielu interviju, kurā viņš dalās ar savām domām un iespaidiem par Rīgu un ēdienu blogošanu kopumā.
1. Kā jūs izlēmāt doties uz “Ghetto Pietura”? Pastāstiet mums mazliet par sevi?
Es atradu šo vietu vienā no restorāna blogu ierakstiem, kur to vērtēja kā vienu no TOP 5 Rīgas burgeru vietām. Par mani: Es esmu Paulius, un es veicu restorānu pārskatus visā Eiropā, vairums atsauksmju ir no manas dzimtenes Viļņas.
2. Kas šķita visinteresantākais?
Man ļoti patika burgeri, tā gaļa, it īpaši vistas gaļa, bija, varētu teikt, pat izcila. Ghetto burgeris noteikti ir viena no manām iecienītākajām ēdienreizēm, ko esmu ēdis. Un šī vieta, kurai ir sava vēsture, piešķir zināmu šarmu, kas tūristiem no visas pasaules būtu jāredz.
3. Mīļākais ēdiens no “Ghetto Pietura”?
Bez šaubām, Ghetto King burgers;)
4. Vai jūs atgrieztos vēlreiz?
Jā. Es savā instagram kontā publicēju ierakstu, kurā sekotājiem teicu, ja man būtu tikai viena iespēja apmeklēt kādu vietu Rīgā, tā būtu “Ghetto Pietura”.
5. Kā burgers atšķiras no citiem burgeriem?
Jums ir savs stils, tas ir kā "ghetto" stils! Tas izskatās citādāk kā citi burgeri, ko esmu ēdis.
6. Kā jūs kļuvāt par pārtikas blogeri?
Droši vien, ka esmu “pārtikas maniaks”: D Man patīk nogaršot ēdienu un meklēt jaunas garšas, un man ir pārtikas projekts, kurā “food blogeri” un šefpavāri no Lietuvas gatavo ēdienu receptes, tāpēc mēs ar viņiem kopā reklamējam pārtikas preču zīmolus.
Paldies par Paulius par interviju un ceram, ka "Ghetto Pieturas" šarms tevi aicinās vēlreiz to apciemot!